Reklam

Reklamlar

13 Haziran 2010 Pazar

SEO hakkında güzel bir fikir !

Arkadaşlar SEO WARRİOR adlı kitapta çok güzel bir yere rastladım . (Linkten kitaba ulaşabilirsiniz !). 
Aslında olay bize link değişimi hakkında çok çok güzel bir ipucu veriyor ve link değiştirmedeki karımızı çok fazla arttırıyor denilebilir . Yazı ingilizce olduğu için tam çevirisini yapamadığımdan size biraz değiştirerek yani sizin anlıyabileceğiniz gibi anlatacağım.

Sıra sıra anlatmaya başlıyayım ...
  • Tamam link değişimi yapıyorsunuz ancak eklediğiniz linkler ne kadar etkili ?
  • Tamam normal link aldığımızdan biraz daha az faydalı olsada bunu farklı yönde kullanabiliriz.
  • Peki nasıl farklı yönlerde kullana bilirim derseniz keyword yani anahtar kelime kullanarak büyük bir kazanç elde edebiliriz.
  • Aslında bu sadece link değişiminde sağlanacak bir seo uygulaması diyemeyiz.
  • Dış linklerden çok güzel bir kazanç sağlayabilmek için onlara keyword yada anahtar kelime kullanarak bunu karlı hale getirebilirsiniz. Bu keywordler size googlede girdiğiniz anahtar kelime hakkındaki sonuçlarda yer almanızı sağlayacaktır.
  • Ve önemli bir nokta link değişimi haricinde bir link eklerken sitenize bunu nofollow olarak kullanmanız sizin için çok yararlı olacaktır. (kullanım : rel="nofollow")
Verdiğim bu bilgileri kullanarak gerçekten bir sitenin linkini kendi sitenize verdiğinizde yani dış link verdiğinizde bile karlı çıkabileceksiniz.
Bunu küçümsemeyin çünkü farklı kaynaklarda farklı örnekler okudum bu konu hakkında!

          Teşekkürler !
Dipnot
Bu yazı 13 Haziran 2010 Pazar günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Unutmadan, Bu yazı sizler tarafından tam tamına defa okunmuştur.

5 yorum:

  1. :D:DD:D:D:D:D:D:D::Dd

    YanıtlaSil
  2. bırak sen seoyu git sen çarpım tablosunu öğren.

    YanıtlaSil
  3. süpersin adamım bu blog nofollowmu şimdi backlink ekliyorum bak www.r10.net olmadısa sen eklersin hee uğraştırma beni

    YanıtlaSil
  4. zuhahah çok güldürdünüz beni :)

    YanıtlaSil
  5. :)) Bence sen herhangi bir webmaster sitesinde: Seo analizi yapılır başlıklı bir konu açmalısın. Bu işten anlıyorsun bari para kazan:)

    YanıtlaSil

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz


Php Dersleri

ebook library