Reklam

Reklamlar

13 Haziran 2010 Pazar

Sayfa boyutunun seo'da önemi ! ( yada yazı uzunluğu )

Arkadaşlar googlenin indexleme yaparken bir sayfanın uzunluğuna baktığını biliyormuydunuz. Bende yeni öğrendim bir sayfanın boyutu ( yani boyutu derken bilmem kaç kb gibi ) o sayfanın indexlenmesi ve ön sıralarda çıkması için çok önemli bir etkendir. (yada miş)
Evet ben böyle dedim diye siteye hemen büyük boyutlu rar dosyalarını yüklemeye kalkmayın çünkü sayfanın boyutuna bakılırken bakılan kısım HTML kısmıdır. Sitenizin seosu için kesinlikle yazdığınız yazıların uzun olması şart. Bir kelime yazıp bırakmak kısacası söylemek gerekirse fazla bir kazanç sağlamaz size.
Size SEO WARRİOR kitabından aldığım bir ekle güle güle diyorum.

There is no right or wrong answer when it comes to the perfect page size, as it obviously
depends largely on what the page is about. However, your HTML should strive to be
within reasonable size limits and should not contain erroneous information. To get a
rough idea of the page size variable, we can use our script. Figure 4-8 shows the output
section related to the page size for the keyword o’reilly book.

Türkçesine Çevirilmiş Hali!

Hiçbir doğru ya da yanlış cevap o mükemmel sayfa boyutuna, o kadar belli ki gelirbüyük ölçüde ne sayfa hakkında bağlıdır. Ancak, HTML olmak için gayretmakul boyut sınırları içinde ve hatalı bilgi içermemelidir. Bir almak içinsayfa boyutu değişken fikir, bizim script kullanabilirsiniz. Şekil 4-8 göstermektedir çıktıbölümünde anahtar kelime O'Reilly kitap için sayfa boyutu ile ilgili.

Şekilde bahsidilen konu bunu doğrular şekilde.
Dipnot
Bu yazı 13 Haziran 2010 Pazar günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Unutmadan, Bu yazı sizler tarafından tam tamına defa okunmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz


Php Dersleri

ebook library